streamingserver - https://www.digitalhotel.tv

Title
Ga naar de inhoud
DIGITALHOTEL TV
DHTV is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden van real-time informatie kanalen op televisieschermen in hotelkamers, chalets van recreatieparken, kamers van zorgcentra, wachtkamers en op de patiënten-tv in ziekenhuizen.

Informatiekanalen op  
1, 10, 500 of meer tv's?
Via bestaande coax/utp bekabeling op locatie?
Bij de tv's geen player of set-up box nodig?
24/7 streaming-server
DVB-C / DVB-T of IP output naar 1 of 1000 schermen!
Deze unieke streaming-server is een digitale video & music play-out oplossing welke speciaal door DHTV is ontwikkeld voor de hospitality sector, zoals resorts, hotels, zorginstellingen en bungalowparken. Dit is gelijk alle apparatuur die nodig is voor uitzending naar alle tv's! Er zijn GEEN set up boxen of extra players nodig!

Op locatie geplaatst en ingekoppeld op de bestaande coax-of netwerkbekabeling ( via headend of stand alone) geeft de streaming-server middels DVB/C /T of IP...een perfect digitaal HD beeld op alle tv schermen.

De streaming-server kan 'Plug and Play' 1 tot 5 HD kanalen uitzenden via ingebouwde modulatie en signaalversterking. Bij de DVB/C/T optie is slechts één vrije frequentie nodig.

Bovendien kan deze streaming-server via de ingebouwde radio-interface achtergrondmuziek met de informatiefilms mee sturen en tevens gelijktijdig een rss-feed (met nieuws of weerbericht o.i.d.) onder in beeld brengen.

Alle gebruikte technieken (soft-en hardware) in de server zijn gebaseerd op een 24/7 gebruik en constante monitoring is dan ook niet nodig. Zo zal bijvoorbeeld na een interne stroom- of internetstoring alle hard- en software zichzelf opstarten en daarmee ook het beeld op de tv's.

Dit in combinatie met een besturing op Linux basis, en de in eigen beheer ontwikkelde software-interfaces* maakt het systeem uiterst betrouwbaar.

> HD beeld via 1- 5 tv kanalen op alle aanwezige tv's
> info content / tekst / foto / video / animatie / infomercial
> 250 Gb content opslag
> tekst-ticker c.q. rss-feed
> background radiozenders
> live uitzending ip-camera op locatie
> doorgifte live stream

* De DHTV streaming software blijft gedurende de overeengekomen SLA periode beschikbaar op de aangekochte server.
Natuurijk verzorgen wij naast levering van de server ook de implementatie in het bestaande coax of ip-tv netwerk op uw locatie!

Het technisch onderhoud na oplevering vindt plaats volgens condities als omschreven in een SLA en de content wordt periodiek door DHTV aangepast volgens de door opdrachtgever bepaalde hoeveelheid en periode(s).
MEER WETEN?
Wij bieden u een geheel nieuwe ervaring op het gebied van betaalbare informatiekanalen.
En de prijs?...die zal u ook aangenaam verrassen.
Wij garanderen 'Value for money' bij elke levering, installatie en after sales.

U wilt een advies op maat?...
...klik dan op de envelope en neem contact met ons op voor alle gewenste informatie.
Digital Hotel TV
Meerland 8
1447 KC PURMEREND
+0031 (0)6 53 409 450
Created with WebSite X5
Terug naar de inhoud